Park Plaza Arena Pula

Pula, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Air condition
  • Spa

Hotelinformation

Hotel Park Plaza Arena er et moderne indrettet, flot og roligt beliggende hotel omgivet af skøn middelhavsvegetation. Hotellet ligget på Verudela halvøen, ca. 3 km fra byens centrum. Du tager dig nemt hertil med lokalbussen.

Skønt og afslappet hotel

Hotellet har udendørspool og børnepool, begge med havvand, samt en dejlig solterrasse med solstole og parasoller. Du bor kun et stenkast fra stranden som veksler mellem klipper, anlagte badeterrasser og små bugte med rullesten. Langs stranden er der bilfri strandpromenade.

Du har ligeledes adgang til en bar, lounge samt en skøn terrasse med afslappet atmosfære. Den kombinerede morgenmads- og middagsrestaurant er lys og serverer lækker mad. Du kan vælge mellem internationale retter og specialiteter fra det lokale køkken, altid med et godt udvalg af glutenfrie retter. Det meste er desuden lokalproduceret.

Godt for for familier og par

Der er et varieret rekreationsprogram, som du kan deltage i dagligt, hvis du har lyst, mens aftenen kan tilbringes på loungebaren Ambrela eller den lidt roligere Yacht Bar.

Du kan også benytte fritidsområdet med et bredt aktivitetsudvalg som tennis, minigolf, beach-volley, basket- og fodboldbaner. Inden for området, kun 100 meter fra havet, er der et 9-huls øvelsesområde for dig som kan lide golf. Her kan du på kunstig græs øve at putte, chippe eller tage dine første golfskridt med hjælp fra personalet på stedet. Golfkøller og bolde er tilgængelige på stedet (mod betaling).

Følg promenaden til Punta Verudelas elegante gågade Verudela Avenue med café, supermarkeder og butikker med tøj, sol- og badetilbehør samt flere restauranter.

Der er parkeringspladser til rådighed ude foran hotellet. Her er også en ladestation til elbiler.

Beliggenhed

Tæt på stranden på halvøen Punta Verudela. Bybus til Pulas centrum.

Du bor således

Veludstyrede, rummelige værelser med altaner, enten med havudsigt, udsigt over poolen eller udsigt mod parken. Interiøret er smagfuldt, elegant og med skøn komfort med bl.a. aircondition, minibar, fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter og Wi-Fi. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol (mod betaling), strandservice (mod betaling), fitness-center, bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering.

Niveauforskel

Lille niveauforskel mellem hotel og strand.

Tilvalg

Barneseng (inden for maxantal) bookes på forhånd, gratis.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår.

5 etager, elevator.

Ankomst

24 timers reception. Indcheckningstid: 14:00 - 22:00, udcheckningstid: 10:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider