Kamaniiya Petitenget Seminyak

Canggu, Indonesien Flag - Indonesien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Denpasar Bali (DPS): 12.0 km (30 mins)

Hotelinformation

Med et ophold ved Kamaniiya Petitenget Seminyak i Seminyak, befinder du dig på stranden, blot fem minutters kørsel fra Seminyak Village og Finns Tennis. Dette hotel 4 ligger 2,3 km fra Seminyak Strand og 4,1 km fra Tamora Gallery. Føl dig hjemme i et af de 134 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder LED-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

TAKSU Bali Gallery - 1,1 km
Desa Potato Head - 1,5 km
Seminyak Strand - 1,6 km
Petitenget-templet - 1,7 km
Seminyak Village - 1,7 km
Spisegaden - 2,1 km
Seminyak Square - 2,3 km
Sunset Point Shopping Centre - 2,4 km
Splash Vandland Bali - 3 km
Canggu Square - 3,2 km
Finns Recreation Club - 3,3 km
Finns Tennis - 3,4 km
Jl. Legian - 3,6 km
Tamora Gallery - 3,8 km
Berawa Strand - 3,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Denpasar (DPS-Ngurah Rai International) - 13 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Gå ikke glip af de mange rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool, et fitnesscenter og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel i art deco-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang og pejs i lobbyen. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet serveres på hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 og i weekenderne fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mod et gebyr. I overenstemmelse med lokal lovgivning, skal alle gæster forblive på overnatningsstedet under det hinduistiske nytår (Nyepi), som varer 24 timer med start kl. 06.00. Det hinduistiske nytår falder som regel i marts eller april. Indtjekning og udtjekning er ikke mulig denne dag. Ngurah Rai International Lufthavn er også lukket denne dag.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 100000 IDR for voksne og 50000 IDR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 250000 IDR pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 325000.0 IDR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider