Hôtel Ducs de Bourgogne

Champs-Elysées, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Afstands center: 700 m

Hotelinformation

Dette hotel tilbyder en drøm af en beliggenhed i selveste hjertet af Paris, lige ved Pont Neuf og kun få skridt fra Place du Châtelet og Louvre (1 km væk). Herudover vil gæsterne finde den nærmeste metrostation (Châtelet) og forretningsområdet Rue de Rivoli bare 100 m fra hotellet. Endvidere er der 1,5 km til Opéra Garnier og 2,3 km til Grands Magasins/Galeries Lafayette, mens der til Champs-Élysées er 3 km fra hotellet. Dette hyggelige hotel ligger inden for gåafstand af kvarteret Le Marais, Notre Dame og de mest prestigefyldte seværdigheder på Seinens venstre bred, herunder Latinerkvarteret, Sorbonne-universitetet og bydelen Saint-Germain-des-Près. Desuden ligger lufthavnene Charles-de-Gaulle og Orly begge 30 km væk.

Dette city-hotel består af i alt 50 hyggelige værelser fordelt på etagerne fra stueetagen til 6. etage. Som i et traditionelt parisisk byhus er værelserne forbundet via korridorer, hvor der hænger malerier og stik. Fra nogle af værelserne er der udsigt over bygningens indre gård og de tilstødende gader. På øverste etage finder man loft-værelserne, som er en række stille og romantiske refugier. Af yderligere faciliteter tilbydes gæsterne foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en aviskiosk. Desuden vil gæsterne kunne gøre brug af morgenmadsrestauranten, konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang eller bestille roomservice.

Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Ydermere er de udstyret med satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar. Hertil kommer klimaanlæg som en del af standardindretningen i alle boligenheder, ligesom alle værelser tilbyder .

Golfentusiaster vil finde Saint-Cloud golfbane 11 km væk.

Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider