Barcelo Imagine

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Madrid (MAD): 12.9 km (15 mins)

Hotelinformation

Dette elegante luksushotel ligger i den nordlige del af Madrid i nærheden af Plaza de Castilla. Der er kun ca. 10 minutter til fods til det livlige bymidte, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Tilmed er der kun 5 km til Prado-museet, Thyssen-museet, Real Madrids stadion "Bernabeu" samt til det berømte kunstmuseum "Reina Sofia". Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet, og i nærheden ligger endvidere banegården Chamartín. Messehallerne og lufthavnen kan man nemt og bekvemt komme til med de offentlige transportmidler eller med en lufthavnsbus.

Hotellet er bygget i 1981 og har på sine 7 etager i alt 161 værelser, heraf 158 dobbeltværelser og 3 suiter. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 150 m2 have, en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse, en vekselbørs, en garderobe samt en døgnåben reception. Ydermere råder det over en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Naturligvis tilbydes der roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.

De smagfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er der en opholdsstue, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, køleskab og safeboks. Der er ligeledes centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider