Club Shark Hotel, Gümbet

Gümbet, Tyrkiet

Afstand

  • Afstand til strand: 400m
  • Afstand til byen: 2km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

All Inclusive-ferie i hjertet af badebyen Gümbet
På Club Shark Hotel bor du i hjertet af den populære badeby Gümbet. Her er der et væld af butikker, barer og restauranter for enhver smag. Hotellet har et skønt poolområde med børnepool, solsenge og parasoller. Her er der rig mulighed for at ligge og dase og nyde solens varme stråler. Stranden ligger ikke mere end 400 meter væk, og der går gratis shuttlebusser til og fra hotellet flere gange om dagen.

Måltider foregår fra Club Shark Hotels hovedrestaurant, som serverer en lækker buffet både morgen, middag og aften. Her kan du både nyde maden indendørs eller udendørs. Hotellets poolbar serverer forfriskende drikkevarer i løbet af dagen.

Hvis du har brug for at holde dig lidt i gang i løbet af ferien, tilbyder hotellet både fitness-faciliteter, billard, dart og bordtennis til fri afbenyttelse.

Kun 2 km fra hotellet ligger Bodrums centrum, som gemmer på en masse seværdigheder. Du kan blandt andet opleve græske ruiner og kristne slotte. Bodrum har selvfølgelig også et stort udvalg af butikker, barer og restauranter.

Vis på kort Se pris og bestil

Kort