Hotel Eden

Sorrento, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 600 m
  • Lufthavn Naples (NAP): 53.0 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en ideel beliggenhed i nærheden af Sorrentos bycentrum, hvorfor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Til den flotte sandstrand San Francesco er der kun 600 m, mens der fra hotellet er 50 km til lufthavnen.

Det komfortable og venlige hotel er omgivet af en frodig have og er et af de mest centrale hoteller i Sorrento. Det blev for nylig ombygget og har en helt ideel beliggenhed med en fantastisk udsigt fra de øverste etager over Napoli-bugten, omfattende Vesuv, Ischia og Capri. Værelserne er indrettet i en frisk middelhavsstil.

Hotellet råder over 60 værelser, herunder værelser i kategorien standard samt værelser med fransk altan og familieværelser, og tilbyder dermed sine gæster en skræddersyet løsning uanset deres behov. Alle typer værelser rummer de samme faciliteter eller bedre, herunder satellit-tv, telefon (mod betaling), minibar (mod betaling), safeboks og klimaanlæg. Herudover er der eget badeværelse med enten badekar eller brusebad og hårtørrer.

Der er en stor og solrig udendørs swimmingpool med parasoller og liggestole. Swimmingpoolen er åben afhængigt af sæsonen (oktober til april).

A la carte-restauranten er åben for såvel lokalbefolkningen som hotellets gæster. Den elegante indretning i de lyse lokaler, som også omfatter udendørs siddemulighed i parkens dejlige omgivelser, fremhæver kokkens traditionelle og lokale, sorrentinske, italienske kogekunst med et kreativt, internationalt pift.

Befolkning i centrum: 0 m | Strand: 600 m | Lufthavn: 50 km | Bug/togstation: 100 m

Café | Bar | Restaurant

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider