Hotel Wellington Madrid

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 366 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Madrid (MAD): 13.8 km (17 mins)

Hotelinformation

Luksushotellet ligger i den fornemme bydel Salamanca ca. 2,5 km fra Puerta del Sol og overfor Parque del Retiro. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et stoppested (ca. 200 m). Lufthavnen ligger endvidere kun 15 km væk.

Dette førsteklasses hotel er bygget i 1952 og blev renoveret i år 2002. Det råder over 8 etager med i alt 266 værelser, heraf 216 dobbelt- og 25 enkeltværelser samt 25 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, garderobe og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en frisørsalon, en bar, et diskotek, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.

Værelserne har en førsteklasses standard og er klimatiseret. De har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar, køleskab, safeboks, telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider