RH Royal-Only Adults

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 59.4 km (45 mins)

Hotelinformation

Strandhotellet ligger midt i Benidorms centrum kun få meter fra den berømte strand Levante samt den gamle bydel. Ca. 100-200 m væk finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.

Det attraktive hotel er bygget i 1969 og renoveret i 2008. Fordelt på 9 etager råder det over i alt 94 værelser, heraf 8. Dets storslåede foyer rummer en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt garderobe og elevatorer. Desuden er der en tv-stue, ligesom der naturligvis er en internetterminal. Ydermere har hotellet en hyggelig café og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Hertil kommer roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der en legeplads samt mulighed for at parkere.

Alle værelser er moderne indrettet og har eget badeværelse. De flisebelagte værelser er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks og centralvarme.

Hotellet råder over en swimmingpool med poolbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Den nærmeste golfbane ligger 12 km væk. Prikken over i'et er et underholdende sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

Hotellet har ikke den tillader bachelor/ fødselsdagsfest grupper. individuelle reservationer som svarer til denne type grupper should opføre sig ordentligt og overholde den normale adfærdskodeks i enhver

offentlig institution.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider