Hotel Princesa Plaza Madrid

Madrid, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Madrid (MAD): 23.4 km (24 mins)

Hotelinformation

Dette attraktive hotel ligger tæt på Plaza de España og Palacio Real (Kongepaladset). Der findes et bredt udvalg af forretninger, et utal af butikker, natklubber, barer og restauranter lige i nærheden. Hotellet har en god beliggenhed med henblik på forbindelser med offentlige transportmidler.

Hotellet blev renoveret i 2012 og rummer i alt 423 værelser fordelt på 14 etager, heraf 409 dobbeltværelser til enkelt- eller dobbeltbrug og 14 Juniorsuiter. Hotellet har også en charmerende have på 50 m². Endvidere tilbyder hotellet en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, garderobe, rum til opbevaring af bagage og en elevator samt café, aviskiosk, bar og en sæsonafhængig terrasse. Hertil kommer 12 konferencelokaler og en række computere med internetadgang med trådløs forbindelse. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller få hjælp i tilfælde af sygdom samt opbevaring af cykler og en parkeringsplads og en garage til bilen.

De luksuriøse værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, hvor gæsterne kan få en god nattesøvn. Ligeledes er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og et køleskab, og som en del af standardindretningen tilbydes også centralvarme, safeboks og en separat stue.

Gæsterne kan benytte fitness-studiet, ligesom der tilbydes diverse aerobicaktiviteter. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km fra hotellet.

En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider