Protur Floriana Resort

Cala Bona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 70.5 km (55 mins)

Hotelinformation

Det moderne lejlighedskompleks ligger i Cala Bona. Der ligger en restaurant i nærheden og der er ca. 10 minutters gang til Cala Bonas bymidte, mens der er 1,5 km til Cala Millor. Der afgår offentlige transportmidler ca. 250 m fra hotellet, mens der er 400 m til diverse barer og indkøbsmuligheder samt til stranden. Til det nærmeste diskotek er der ca. 600 m.

Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2003 og råder over i alt 315 hotellejligheder fordelt i to- til fem-etagers bygninger. Den fuldt klimatiserede hovedbygning indeholder en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Derudover er der cafeteria, bar, en lille spillehal, trådløs internetterminal, tv-stue samt en miniklub og en legeplads. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over et ikke-ryger-område samt børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes desuden vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

Lejlighederne råder over eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken, klimaanlæg, centralvarme, et opholdsrum samt et separat soveværelse og en balkon. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.

På de store udendørs arealer finder man hele tre swimmingpools samt solterrasser med liggestole og parasoller og snackbarer. Desuden er der en indendørs pool, der er åben ind til slutningen af maj. Anlægget råder desuden over et sportscenter med ti tennisbaner (grus), en sauna (mod betaling) og et dampbad. Det er gratis at benytte fitness—studiet samt spille volleyball. Desuden er der mulighed for at spille basketball, billard, boccia, bordtennis og squash samt dykke, ride på heste og leje cykler/mountainbikes. Desuden sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdningen.

Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad serveres som buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider