Cook's Club Adakoy

Marmaris, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 10 km

Hotelinformation

Lige ved havet på en skovklædt halvø udenfor Marmaris ligger voksenhotellet Cook's Club Adakoy uforstyrret og fredfyldt i en nationalpark. Her har du fantastisk beliggenhed med smuk udsigt til Marmaris og bugten, og hotellets service og faciliteter er i top – uanset om du solbader, er aktiv eller besøger hotellets restaurant.

I dagtimerne kan du nyde middelhavssolen ved poolen eller ved en af de i alt 3 private strande. Solstolene er linet op, så du finder bare dit spot – måske med en kølig drink i hånden og til de afslappende rytmer, som dj’en spiller, mens du slapper af og nyder udsigten. Når du har fået varmen og trænger til en kølig dukkert, indbyder Marmaris-bugten til badeture i havet.

Cook's Club Adakoy har et stort udvalg af faciliteter. Du har mulighed for at komme helt ned i gear med yoga eller hotellets spacenter, der tilbyder tyrkisk bad, spabad og massage. Omvendt kan du også få pulsen op med sportslige og underholdende aktiviteter som vandsport, tennis og fitness. Selvom hotellet ligger afsides i paradisiske omgivelser er der kun en kort køretur til Marmaris centrum med shopping og seværdigheder. Du kan også gå smukke ture i nationalparken blandt fyrretræer og eksotiske fugle.

Dit ophold er med morgenmad, men du har mulighed for All Inclusive, hvis du vil holde RIGTIG ferie – hvor du slet ikke skal tænke på andet end at nyde ferien og glemme hverdagens gøremål. Hotellets restaurant serverer dagens måltider, der er et kulinarisk mekka med friske lokale råvarer og internationale smage. Om aftenen kan du nyde en forfriskende drink i solnedgangen, dj’en skruer lidt op for tempoet, og nogle aftener er der biograf på stranden.

Vi anbefaler Cook's Club Adakoy til voksne par og venner, der vil på en dejlig ferie, hvor moderne Boho Chic møder All Inclusive i skønne omgivelser ved havet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider