Titanic Luxury Collection Bodrum

Bodrum, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 3 km

Hotelinformation

Uanset om du rejser med eller uden børn, så danner Titanic Luxury Collection Bodrum på den tyrkiske vestkyst de perfekte rammer om en ferie i luksuriøse og naturskønne omgivelser. Her kan du nyde en ferie, hvor alt lige fra beliggenhed og service til madoplevelser og faciliteter er noget udover det sædvanlige.

Titanic Deluxe Bodrum ligger direkte ned til sin egen private strand, og et særligt afsnit af stranden er forbeholdt gæster over 16 år, som ønsker at nyde de solrige dage ved stranden i fred og ro. For de voksne gæster er her desuden en lang række af lækre sports- og wellnessfaciliteter, som sikrer en ferie med masser af underholdning, afslapning og selvforkælelse.

På Titanic Deluxe Bodrum kommer børnene bestemt heller ikke til at kede sig. Her er vandland med rutsjebaner og splashpool med garanti for timevis af underholdning. I hotellets Tiny Kids Club kan børnene hygge sig med børnefilm, playstationspil og masser af andre sjove aktiviteter.

Hotellets værelser er lyse, moderne og luksuriøst indrettet. De største kan rumme op til 6 personer, og uanset hvilken værelsestype du vælger, har du kig til havet. Dit ophold er med Ultra All Inclusive, og du kan derfor nyde, at alle drikkevarer, måltider, is og snacks er betalt hjemmefra. Du har desuden mulighed for at besøge en af hotellets lækre a la carte-restauranter, hvor du bl.a. kan få serveret lækre bøffer eller tyrkiske specialiteter (mod betaling).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider