Decumani Hotel De Charme

Napoli, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 4 km
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Naples (NAP): 6.1 km (18 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende hotel ligger i hjertet af det historiske centrum i området Decumani, nogle få minutter fra de vigtigste kirker og historiske steder. Gæsterne kan på 15 minutter gå til hovedbanegården eller havnen, hvilket gør Pompeji, Ercolano, øerne og Amalfikysten let tilgængelige. Der ligger en strand i Mergellina omkring 4 km væk. Napolis internationale lufthavn ligger omkring 6 km fra hotellet.

Dette hotel ligger i et autentisk, ældgammelt kvarter i det centrale Napoli og er et smukt renoveret og atmosfærisk etablissement placeret i et palads fra det 18. århundrede. Bygningens indre er oplyst med spejle og stukkatur fra det 18. århundrede samt møbler og artefakter fra sin egen tid. Hotellet blev renoveret i 2008 og tilbyder 25 værelser. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator og frisørsalon. Ligeledes kan gæsterne tage en pause i fjernsynsstuen, caféen og baren eller spise i restauranten. De forretningsrejsende vil kunne drage nytte af konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen, mens der også er mulighed for at bestille roomservice. Endelig er der mod betaling mulighed for at bestille vasketøjsservice samt parkere bilen på en parkeringsplads og i en garage.

Boligenhederne er rummelige med højt til loftet og indrettet med smukke detaljer på bjælkerne og væggene samt møbler i antik stil. Alle værelser tilbyder en vifte af faciliteter, herunder en altan, parketgulve, støjisolerede vinduer samt dobbelt- eller kingsize senge. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et rummeligt brusebad, badekar, hårtørrer og fjernsyn/radio. Af yderligere behageligheder er der en minibar, gratis WiFi/internetadgang med hurtig forbindelse, radio, safeboks, fladskærmsfjernsyn, telefon, strygejern og strygebræt samt tøfler (på anmodning). Visse værelser tilbyder desuden Sky TV. Klimaanlæg og radiatorer kan reguleres for at sikre gæsternes komfort.

Befolkning i centrum: 50 m | Strand: 4 km | Lufthavn: 7 km | Bug/togstation: 200 m

Café | Bar

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider