DReAM Garden Palace

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Kraków (KRK): 11.6 km (23 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette lejligheds-hotel ligger ca. 20 minutters gang fra centrum af Krakow. Dens omgivelser er især ideelle for forældre med børn. Muligheder for natteliv og underholdning er lige ved siden af. Den nærmeste lufthavn er Krakow (KRK), 15 km.

Hotellet blev bygget i 1899 og er præget af historisk charme. Hotellet har elevator og har 32 ikkerygerværelser. Receptionen i lobbyen er bemandet døgnet rundt. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og pengeautomat. Der er trådløs internetadgang til gæsterne. Der er også en række butikker. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en overførselsservice, en alarmopkaldsservice, en vaskeriservice og et møntvaskeri. Der er en faxmaskine og en kopimaskine i konferenceområdet.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. En balkon eller terrasse er blandt standardfunktionerne på værelserne. Til unge rejsende kan børnesenge stilles til rådighed. Der er også minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. En direkte telefon, et fladskærms-tv med satellit-/kabelkanaler, en radio, et vækkeur og WiFi giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der er en hårtørrer og badekåber på badeværelserne, som omfatter en bruser. Som en særlig funktion er badeværelserne også fyldt med kosmetiske produkter og et udvalg af håndklæder.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på lejlighedshotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder bueskydning, kanosejlads og dykning.

Spiseområdet omfatter en bar. Catering tilbydes af en klimatiseret, ikke-ryger buffetrestaurant. En generøs morgenbuffet garanterer en god start på dagen. Personalet står også gerne til rådighed for børnemåltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider