Travellers Pearl by Storytellers

Funchal, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Lufthavn Madeira (FNC): 16.8 km (18 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Indkvarteringen har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Parkeringsfaciliteter til rådighed for gæsterne omfatter en garage og en parkeringsplads (uden ekstra gebyr). Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, en overførselsservice, et møntbetjent vaskeri og en hotel-shuttlebus. En cykeludlejning giver gæsterne mulighed for at udforske det omkringliggende område på egen hånd.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Værelserne har en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks og minibar. Et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn og te-/kaffestation samt et komplet sæt redskaber er standard. Der er også en vaskemaskine, et strygesæt og en buksepresse. En telefon, et tv, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer. Nogle af de kørestolsvenlige værelser har et kørestolsvenligt badeværelse. Indkvarteringen har familieværelser og ikkerygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på overnatningsstedet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på overnatningsstedet, herunder kanosejlads, katamaraning, kajaksejlads, dykning og vandreture.

En lækker morgenmad giver energi til resten af dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider