Grand Ideal Premium

Marmaris, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Grand Ideal Premium byder dig velkommen til Marmaris-bugten med stil. Det luksuriøse 5-stjernede hotel er indbydende, lækkert og har mange gode aktiviteter, uanset om du er til aktiv ferie, afslapning eller rejser med børn. De komfortable og moderne værelser er rummelige og godt indrettede. Nyd ferien og den tyrkiske sol ved poolen eller stranden, hvortil der er kort gåafstand. Du kan også holde dig aktiv i fitnesscentret eller forkæle dig selv med tyrkisk bad og massage i spacentret. Hotellet arrangerer underholdning med bl.a shows for voksne og børn. For børn er desuden legeplads, miniklub (4-12 år, ikke dansktalende personale) og minidisko.

Med All Inclusive på Grand Ideal Premium er måltider, snacks og drikkevare betalt hjemmefra, og du har god tid til at slappe af. Hotellet tilbyder ikke færre end 3 buffetrestauranter med varierende retter fra Tyrkiet og internationalt samt børnebuffet. À la carte-restauranten serverer lækre fiskeretter, hvis du ønsker at blive serveret for en aften.

Hotellet ligger lidt uden for det livlige Marmaris centrum og byens smukke havneområde, men i området er flere barer, butikker og restauranter. Hvis hotellets pool og strand ikke tilfredsstiller dit indre legebarn – eller børnenes behov for masser af sjov med vand – så ligger et stort vandland kun 1 km fra hotellet. Her kan du få sug i maven og masser af vandplaskeri.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider