Sol Bahia Ibiza Suites

Cala Gració, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Ibiza (IBZ): 23.3 km (26 mins)

Hotelinformation

Med et ophold ved Sol Bahia Ibiza Suites i Sant Antoni de Portmany er du 1 km fra San Antonio Sunset Strip og 14,8 km fra Es Vedrà. Dette lejlighedshotel ved stranden ligger 16 km fra Sa Talaiassa og 17 km fra Bastions. Føl dig hjemme i et af de 36 værelser, der indeholder tekøkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og kogeplade. Værelserne har privat balkon med møbler. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og mikrobølgeovne, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Caló des Moro - 0,3 km
Calo des Moro Strand - 0,3 km
Aquarium Cap Blanc - 0,6 km
San Antonio Sunset Strip - 0,7 km
Cala Gracio Strand - 0,8 km
San Antonio-kirken - 1,3 km
Passeig de ses Fonts - 1,3 km
San Antonio Havnemarina - 1,4 km
Columbusægget - 1,5 km
Platja de S'Arenal - 1,6 km
Cala Gracioneta Strand - 2 km
Air Zone Ibiza - 2,5 km
Ibiza Karting San Antonio - 2,6 km
Playa Es Puet - 2,8 km
Punta Galera Strand - 2,9 km

Den foretrukne lufthavn for Sol Bahia Ibiza Suites er Ibiza (IBZ) - 21,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Få stillet sulten på dette lejlighedshotels restaurant, hvor du kan nyde udsigten til havet og spise udendørs. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 09.00 til kl. 11.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 10-20 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Børn i alderen 2 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.
Vær opmærksom på, at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er der en begrænsning for All Inclusive. Det maksimale antal alkoholholdige drikkevarer per person er begrænset til seks per dag, der kan serveres, og disse drikkevarer vil kun blive leveret til frokost og middag (3 hver)

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider