Remer

Fethiye, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Hotellet ligger kun 50 m fra Calis Beach (strand) og ca. 5 km fra centrum af Fethiye. Lokale forretninger og restauranter ligger inden for gåafstand, og til busstationen er der ca. 4 km væk. Hotellet ligger desuden omkring 50 km fra Dalaman lufthavn.

Hotellet tilbyder traditionel tyrkisk gæstfrihed og er et ideelt sted at holde en afslappende badeferie. Det klimatiserede hotel tilbyder i alt 40 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der en frisørsalon, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale, bar og restaurant. Gæster kan også benytte sig af stedets trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) og parkere bilen på parkeringspladsen.

Værelserne tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, radio, telefon, safeboks og regulerbart klimaanlæg. Værelserne har desuden internetadgang samt altan eller terrasse som standardindretning. Nogle faciliteter skal man betale for på stedet.

Hotellet tilbyder sports- og underholdningsfaciliteter i form af swimmingpools (udendørs), et børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt et underholdningspersonale. Nogle faciliteter skal man betale for på stedet. Der er en snackbar langs swimmingpoolen for bekvemmelighedens skyld. Gæsterne har mulighed for at spille bordtennis. Hertil kommer underholdningsprogrammer for både voksne og børn.

Der tilbydes morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som buffet eller a la carte. Desuden serveres frokosten som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider