Anantara Uluwatu Bali Resort

Labuhan Jimbaran, Indonesien Flag - Indonesien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Denpasar Bali (DPS): 19.9 km (45 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Anantara Uluwatu Bali Resort, som ligger ved havet i Pecatu, er du kun 10 minutters kørsel fra Padang Padangs-stranden og Uluwatu Klint. Dette resort 5 ligger 18,4 km fra Nusa Dua strand og 6,1 km fra Uluwatu Tempel. Føl dig hjemme i et af de 74 aircondition-afkølede værelser, der indeholder dvd-afspiller og plasma-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser med boblebadekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bukit-halvøen - 0,1 km
Padang Padangs-stranden - 1,7 km
Impossibles Beach - 1,8 km
Thomas Beach - 1,9 km
Bingin Strand - 1,9 km
Blue Punkt Strand - 3,9 km
Dreamland Strand - 4 km
New Kuta Green Park Vandland - 4,2 km
New Kuta Golf - 4,4 km
Suluban Strand - 4,7 km
Uluwatu Klint - 6 km
Uluwatu Strand - 6,1 km
Uluwatu Tempel - 6,1 km
Nyang Nyang Strand - 6,4 km
Karma Beach - 7,2 km

Den foretrukne lufthavn for Anantara Uluwatu Bali Resort er Denpasar (DPS-Ngurah Rai International) - 19,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool, et spabad og et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og frisørsalon. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden. Spis dig mæt i lokale og internationale retter på 360 Restaurant, som er en af dette resorts 3 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice døgnet rundt. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.30. I overenstemmelse med lokal lovgivning, skal alle gæster forblive på overnatningsstedet under det hinduistiske nytår (Nyepi), som varer 24 timer med start kl. 06.00. Det hinduistiske nytår falder som regel i marts eller april. Indtjekning og udtjekning er ikke mulig denne dag. Ngurah Rai International Lufthavn er også lukket denne dag.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 753500 IDR pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 5)
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 4 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider