Mahagiri Villas & Spa Dreamland

Labuhan Jimbaran, Indonesien Flag - Indonesien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Spa

Hotelinformation

Overnatter du ved Mahagiri Villas & Spa Dreamland, som ligger ved siden af en golfbane i Ungasan, er du kun 3 minutters kørsel fra Garuda Wisnu Kencana Cultural Park og 9 minutters kørsel fra Uluwatu Tempel. Denne villa 4,5 ligger 13,2 km fra Nusa Dua strand og 14,4 km fra Kuta Strand. Føl dig hjemme i et af de 15 aircondition-afkølede værelser, der indeholder pejse og private pools. Din seng er udstyret med Select Comfort-madras og dundyner. Værelserne har privat balkon. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab/fryser i fuld størrelse, kogeplade og mikrobølgeovn. Der tilbydes et plasma-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bukit-halvøen - 0,1 km
Garuda Wisnu Kencana Cultural Park - 3,1 km
New Kuta Golf - 3,5 km
Udayana University - 4,9 km
Dreamland Strand - 4,7 km
Nyang Nyang Strand - 4,9 km
Samasta Lifestyle Village Shoppingcenter - 5,7 km
Ayana Spa - 5,9 km
Tegal Wangi Strand - 6,1 km
Jimbaran Strand - 6,2 km
Padang Padangs-stranden - 6,7 km
Melasti Beach - 6,8 km
Bingin Strand - 6,8 km
Thomas Beach - 6,9 km
Jimbaran Marked - 7,3 km

Den foretrukne lufthavn for Mahagiri Villas & Spa Dreamland er Denpasar (DPS-Ngurah Rai International) - 13,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og et fitnesscenter. Denne villa tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Gæsterne kan nemt komme til stranden eller indkøbscentret med den gratis shuttletransport. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af denne villas roomservice (i et begrænset antal timer). Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt. I overenstemmelse med lokal lovgivning, skal alle gæster forblive på overnatningsstedet under det hinduistiske nytår (Nyepi), som varer 24 timer med start kl. 06.00. Det hinduistiske nytår falder som regel i marts eller april. Indtjekning og udtjekning er ikke mulig denne dag. Ngurah Rai International Lufthavn er også lukket denne dag.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum: IDR 500000

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 220000 IDR pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 150000 IDR pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: 350000 IDR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Op til 2 børn i alderen 2 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider