Anastasia Beach Hotel

Fig Tree Bay, Cypern Flag - Cypern

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/cypern/protaras/anastasia-beach-hotel/
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Skønt 4-stjernet strandhotel for hele familien
Den fantastiske udsigt til havet er en af mange grund til, at Anastasia Beach Hotel er et meget attraktivt hotel. Det moderne hotel ligger kun et stenkast fra stranden og en god gåtur fra centrum af den hyggelige og rolige ferieby Portaras. Hotellet er et ideelt valg for både par og familier, som gerne vil bo tæt på både stranden og byen, og som samtidig sætter pris på gæstfrihed og en god atmosfære.

Hotellet har et stort og skønt poolområde, hvor der både er plads til afslapning og masser af vandsjov. Du kan nyde tilværelsen på en af de mange solsenge, og når solen bliver en tand for skarp, kan du slå parasollen op og tage et hvil i skyggen. Hotellet har flere vandrutsjebaner, som lægger op til masser af sjov og spas for både børn og barnlig sjæle. Til hotellets yngste gæster er der selvfølgelig også en lille børnepool.

Anastasia Beach Hotel har også et væld af aktiviteter og faciliteter, som du kan benytte dig af, mens du opholder dig på hotellet. Du kan b.la. holde formen ved lige i hotellets fitnesscenter eller udfordre familien i bordtennis eller tennis. Hotellet har også sit eget wellnessområde, hvor du kan få massage, gå i sauna eller få forskellige skønhedsbehandlinger.

Hotellets hovedrestaurant serverer en lækker og alsidig buffet både morgen, middag og aften, hvor du kan vælge imellem flere forskellige retter – både lokale og internationale. Mens du opholder dig på hotellet, har du mulighed for at benytte dig af nogle nærliggende a la carte restauranter. I hotellets barer serveres der kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet dagen og aftenen.

Anastasia Beach Hotel ligger knap 2 km fra Portaras centrum, og her finder du et godt udvalg af restauranter, barer og shoppingmuligheder. Den festlige ferieby Ayia Napa ligger samtidig kun 12 km fra hotellet. Hvis du har lyst til at opleve endnu mere af Cypern, hjælper hotellet dig gerne med biludlejning. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet og står altid klar med en hjælpende hånd eller et godt tip.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider