Serotel Lutece

Montparnasse, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Det tiltalende hotel ligger i et interessant historisk kvarter i hjertet af Paris. På få minutters gang kommer man til flere af byens berømte attraktioner såsom Pantheron, Sorbonne og Luxembourgh haven. Foran hotellet afgår busserne 21 og 27, mens der er 300 m til metrostationen Censier-Daubenton. Montparnasse banegården ligger 2,5 km herfra.

Hotellet er bygget i 1870 og blev renoveret i 2005. Det råder over i alt 47 værelser. I den indbydende foyer er der en døgnåben reception, en vekselbørs, safebokse (mod betaling) og elevatorer. Det charmerende hotel har desuden en bar og en morgenmadssal. Hertil kommer konferencerum til møder og selskaber samt muligheden for at benytte hotellets internetadgang (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusekabine eller badekar og hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, radio, internetadgang og minibar samt mulighed for at lave kaffe og te. Herudover er der strygejern og -bræt, dobbelt- eller king size seng, regulerbart klimaanlæg, safeboks, væg-til-væg tæpper og altan.orgenmaden serveres som buffet.

Når man kommer fra lufthavnen Charles de Gaulle tager man RER B og stiger af ved Jardin du Luxembourg. Herfra kører man 3 stationer med bus 21 eller 27 til stoppestedet Vauquelin.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider