Mama Shelter Prague

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Praha (PRG): 15.1 km (25 mins)

Hotelinformation

I kvarteret, hvor dette city-hotel ligger, vil gæsterne finde Sea World, Kriziks Springvand, Nationalgalleriet, Tesla Arena, AXA Arena, Stromovka Park, Prags Zoologiske Have, Planetariet, den Botaniske Have og den tropiske park Fata Morgana. Efter blot et par minutter med den offentlige transport eller i taxa vil gæsterne befinde sig i Prags Jødiske Kvarter, nogle skridt fra den Gamle Ny Synagoge.

Det klimatiserede hotel rummer i alt 237 værelser og tilbyder sofistikerede omgivelser til en hvilken som helst type rejse. Gæsterne bydes velkommen i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, og hvor der ligeledes er en safeboks, garderobe, elevator og vekselbørs. I hotellets frisørsalon har gæsterne chancen for at få en ny frisure. Mad tilbydes i restauranten og gæsterne kan benytte internetadgangen og bestille både roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan efterlade køretøjet på parkeringspladsen.

Værelserne og suiterne er indrettet med eget badeværelse samt minibar og fjernsyn med et bredt udvalg af satellit-kanaler, herunder betalings-tv. Af andre behageligheder på værelserne er der internetadgang med høj hastighed, telefon, radio og safeboks, ligesom alle værelser rummer badeværelser med brusebads-hjørne eller et badekar og hårtørrer. Herudover er der på alle værelser radiator og klimaanlæg, ligesom der for sikkerhedens skyld er blevet installeret røgalarmer. Værelserne og suiterne tilbyder det bedste inden for komfort, eksklusivitet og privatliv.

Gæsterne kan slappe af og falde til ro med en af de mange massagebehandlinger.orgenmaden serveres som buffet hver morgen, mens frokost og aftensmad kan vælges a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider