NH Sants Barcelona

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 7 km
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 13.3 km (19 mins)

Hotelinformation

Det moderne og centralt beliggende hotel ligger i Balmes/Diagonas indkøbs- og forretningskvarter. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder (ca. 500 m) samt forskellige restauranter og barer (ca. 200 m). Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige uden for døren, mens der er 2 km til det nærmeste diskotek. Stranden ligger ca. 4 km væk.

Hotellet blev renoveret i 2006. Det består af en otteetagers hovedbygning med i alt 208 værelser, heraf 20 enkelt- og 188 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, garderobe og café. Herudover er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder naturligvis også over et konferencerum og har egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider