1 Lexham Gardens Hotel

Kensington, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Lufthavn London Gatwick (LGW): 59.7 km (1 hour 14 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Hotelinformation

Hotellet er bekvemt beliggende i hjertet af Kensington i det centrale London, med nem adgang til en række attraktioner, herunder Science Museum, Natural History Museum, Royal Albert Hall og West End Theatres. Det er ideelt beliggende i gåafstand fra metrostationerne Earl's Court, High St Kensington og Gloucester Road. Der er også mange restauranter, barer og små kaffebarer i nærheden. Hotellet ligger kun 1 km fra Knightsbridge og Harrods. Kensington High Street ligger 500 m væk, og den grønne Hyde Park ligger omkring 800 m fra hotellet.

Hotellet har elevator og har 55 værelser. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og drikkevaremaskine. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. Gæsterne på hotellet kan nyde forskellige rekreative faciliteter, herunder haven, under deres ophold. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et bibliotek. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice og lægehjælp. For at hjælpe gæster med deres forretnings- og kommunikationsbehov tilbyder business-centret en faxmaskine.

Værelserne er udstyret med centralvarme. Separate soveværelser er tilgængelige. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. Yderligere funktioner omfatter en mikrobølgeovn og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Andre funktioner omfatter en telefon, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Der er wellness-område med spa på hotellet.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en morgenmadsrestaurant og en café. En kontinental morgenmad og frokost byder på kulinariske lækkerier hver dag. Personalet står også gerne til rådighed for børnemåltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider