Botel Albatros

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Praha (PRG): 15.6 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette tema-hotel er beliggende direkte i centrum af Prag, kun en kort gåtur fra det historiske centrum. Gæsterne vil finde restauranter, barer, natteliv, forbindelser med offentlige transportmidler og butikker lige uden for hotellets dør og banegården omkring 1 km væk. Den gamle rådhusplads ligger kun 300 m væk, og Karlsbroen ligger 500 m fra hotellet. Prag-Ruzyně internationale lufthavn ligger ca. 15 km fra temahotellet.

Hotellet har elevator og råder over 4 lejligheder og 82 dobbeltværelser. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne inkluderer en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Der er også en række butikker. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter lægehjælp, en transferservice, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri. Mødelokalet er til rådighed for konferencer, foredrag og møder.

Værelserne har køkken og badeværelse. Centralvarme sikrer behagelige temperaturer. Ekstra senge kan anmodes om. Andre faciliteter omfatter en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne har en hårtørrer og er udstyret med en bruser og et badekar. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Hotellet har 5 familieværelser og rygerværelser.

Det gode vejr kan nydes på terrassen. For dem, der ønsker at holde sig aktive, mens de er på ferie, tilbyder hotellet cykling/mountainbike. En natklub byder på sjov og underholdning.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. En række specialiteter venter gæsterne i den klimatiserede, ikke-ryger restaurant. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. Ved morgenmaden serverer gæsterne sig selv til den store buffet. Forskellige retter kan bestilles a la carte til frokost og aftensmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider