Hotel Moon Dreams Calabahia

Rincón de la Victoria, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 26.9 km (22 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Hotellet ligger kun 60 m fra stranden og 15 minutter fra Málagas centrum i et af de roligste områder på Costa del Sol. Hotellet er omgivet af strande og tilbyder den perfekte base for vandsport, golf og udflugter til spektakulære regionale attraktioner. Malaga lufthavn ligger kun 20 minutter (ca. 25 km) væk.

Hotellet har 95 værelser, heraf 3 juniorsuiter, 4 suiter og 83 dobbeltværelser, som er fordelt på 5 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og browse. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter biludlejning, lægehjælp, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri. En cykeludlejning giver gæsterne mulighed for at udforske det omkringliggende område på egen hånd. Der er gratis aviser til rådighed. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Værelserne er udstyret med aircondition og individuelt justerbar varme. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde et køleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. En telefon, et tv, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser, et badekar og et bidet. Der er også hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. Forfriskende drinks i poolbaren og et afslappende bad i spabadet er den perfekte måde at slappe af. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Aktive gæster kan nyde cykling/mountainbike. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder spa, sauna, hammam, massagebehandlinger og solarium. Der bliver passet godt på børnene i børneklubben.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en spisestue, en café og en bar. Halvpension tilbydes som forplejningsmulighed. Der serveres morgenmad og en fast middagsmenu hver dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider