JA Lake View Hotel

Jebel Ali Village, Forenede Arabiske Emirater Flag - Forenede Arabiske Emirater

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Abu Dhabi International Airport (AUH): 86.9 km (57 mins)
  • Lufthavn Dubai (DXB): 65.7 km (57 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette øko-hotel er ideelt for aktive feriegæster, unge mennesker og naturelskere, og det er beliggende i et roligt område i Dubai, lige ved havet.

Resortet har elevator og har 348 værelser. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Bagageopbevaring, pengeskab og pengeautomat er til rådighed. Trådløs internetadgang på offentlige områder (uden ekstra gebyr) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Resortet har faciliteter for kørestolsbrugere. Der er også en række butikker. Komplekset har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Yderligere tjenester og faciliteter inkluderer en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en børnepasning, en biludlejningsservice, en overførselsservice, roomservice, en alarmopkaldsservice, en vaskeriservice, en frisør, en sideservice og et hotel læge. Der er gratis aviser til rådighed. Foredrag, præsentationer og møder kan afholdes i et af de 5 konferencelokaler.

Værelserne har køkken og badeværelse. Aircondition sikrer behagelige temperaturer. I de fleste enheder kan gæsterne nyde udsigten over havet fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en king-size seng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også en værdiboks og et skrivebord eller mod betaling en minibar. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Der er også telefon, tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar. En hårtørrer, et makeupspejl, badekåber og en telefon er tilgængelige til daglig brug. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Resortet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Gæsterne kan køle af i en af de 7 udendørs swimmingpools. Der er også et børnebassin. Et spabad inviterer gæster til at dulme deres muskler, og en snackbar ved poolen vil tage sig af sultne maver. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Den brede vifte af aktiviteter, der tilbydes på resortet, sikrer, at der er noget nyt at lave hver dag, herunder tennis, beachvolley, golf, en putting green, paddle-tennis, bueskydning, ridning og jogging. Gæsterne kan deltage i et omfattende vandsportsprogram, som omfatter vandski, sejlads, katamaraning, kajaksejlads, dykning og aquafit, med kitesurfing og bananbådsture til rådighed mod betaling. Komplekset tilbyder adskillige indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, badminton, billard, squash, yoga, callisthenics og aerobic eller mod betaling dart. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på resortet, herunder spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og massagebehandlinger. Yderligere fritidsaktiviteter omfatter et underholdningsprogram, en børneklub, et børnediskotek og levende musik.

Spisefaciliteterne omfatter 3 restauranter, en spisestue, en café, en bar og en lobbybar. Forfriskende drinks i strandbaren er en perfekt måde at nyde det varme vejr på. Forplejning inkluderer halvpension, helpension og alt inklusive. Særlige ekstramateriale venter gæster med alt inklusive - snacks samt et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Morgenmad, brunch, frokost og aftensmad vil tilfredsstille store og små appetit. Glutenfrie måltider, vegetariske retter og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Babymad (efter anmodning) sørger for de smås velbefindende. Show cooking er en særlig attraktion.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider