Dimitrios Village Beach Resort

Rethymnon, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Chania (CHQ): 72.2 km (1 hour 12 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en rolig beliggenhed ud til den lange sand- og grusstrand. Der er kun 2 km til den lange kystpromenade med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der ca. 2,5 km til Rethymnons bymidte. Der ligger tilmed et busstoppested få minutters gang fra hotellet.

Hotelkomplekset blev renoveret i år 2002 og har en hyggelig og venlig atmosfære. Det råder over en 2-etagers hovedbygning med i alt 90 boligenheder. Bygningen rummer desuden en lille foyer med reception, en bar, et fjernsynhjørne (satellit-tv), en internetterminal og en à la carte restaurant. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

Hotellets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse, tekøkken med køleskab og kaffemaskine samt telefon, safeboks (mod betaling), minibar/minikøleskab, musikkanal, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, hårtørrer og altan eller terrasse. Lejlighederne er indrettet som studierne, men har derudover et separat soveværelse.

På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere spille bordtennis, beachvolley og skak. Mod betaling kan man dyrke diverse vandsportsaktiviteter på stranden.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider