Gemelos 22 Fincas Benidorm

Benidorm, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 2 km
  • Lufthavn Alicante (ALC): 60.0 km (48 mins)
  • Pool
  • Nærmeste strand/badested: 2 km
  • Elevator

Hotelinformation

Lejligheden ligger i et lejlighedskompleks i det nye område i Rincon de Loix ca. 500 m fra den finsandede strand Levante. Fra den høje bygning er der en vidunderlig udsigt. Hotellet ligger midt i Benidorm, hvorfor der kun er få skridt til den livlige gamle bydel, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Her er der også et væld af forretninger, barer, restauranter og diskoteker, så man kommer bestemt ikke til at kede sig. Det kan desuden varmt anbefales at aflægge et besøg i vandlandene Aquamar og Mundomar, som ligger lige om hjørnet. Specielt anbefalelsesværdigt er også det gamle kvarter, kirken San Jaime samt de vidunderlige parker Aigüera og Elche. Der er endvidere ca. 500 m til det nærmeste stoppested, hvorfra man nemt og bekvemt kan komme rundt til andre destinationer. Der er herudover omkring 65 km til lufthavnen Alicante-El Altet.

Den stilfuldt indrettede lejlighed har et privat marmoreret badeværelse med brusekabine samt en altan eller en terrasse. Herudover er der et soveværelse med to komfortable enkeltsenge. I den rummelige stue finder man en sovesofa, hvor der kan sove en ekstra person. Den hyggelige lejlighed er endvidere udstyret med kabel-tv og et fremragende køkken med elektronisk komfur, køleskab med fryser, skab med service og vaskemaskine. Lejligheden har tilmed en safeboks (mod betaling).

I den store og velholdte have er der en pæn og ren græsplæne med mange palmer. Hotellet råder også over en kæmpestor swimmingpool samt et lidt usædvanligt børnebassin og en legeplads. Herudover er der rig mulighed for at slappe af på de store græsplæner, hvor der står liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede gæster kan endvidere spille tennis. Der ligger tilmed en golfbane ca. 15 km væk. Der er også de ideelle betingelser for at ride på heste eller køre på cykel. På stranden tilbydes en lang række vandsportsaktiviteter såsom cableski, dykning, surfing, vandski, sejlads og roning (mod betaling).

Strand: 2 km | Lufthavn: 48 km | Golfbane: 15 km

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider