Radisson Beach Resort Larnaca

Larnaca, Cypern Flag - Cypern

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Larnaca (LCA): 25.9 km (21 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger midt i en vidunderlig have, som kun adskiller det fra stranden af en promonade. Der er ca. 6 km til byen Larnaca, som man kan tage bussen til. Der ligger et busstoppested kun 100 m fra hotellet.

Hotellet og råder over i alt 138 værelser og 5 værelser. Det har naturligvis en reception. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Fra værelserne er der enten udsigt direkte eller skråt ud over havet eller ud over bjergene.

Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis (projektørbelysning om aftenen) og billard, ligesom hotellet også har dampbad, jacuzzi og sauna. Man kan tilmed få diverse massagebehandlinger. Hotellet råder endvidere over eget fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.an kan vælge mellem halvpension eller All-Inclusive. Hvis man har bestilt halvpension, serveres morgenmad såvel som frokost og aftensmad som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider