Orion

Ixia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 350 m
  • Afstands center: 450 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 17.9 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Faliraki Bugt på den østlige side af øen Rhodos. Den fine sandstrand ligger inden for kort gåafstand, mens der er 500 m til centrum af ferieområdet Faliraki, som er berømt for sit natteliv. Ca. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde de nærmeste restauranter, barer, klubber og indkøbsmuligheder. Herudover ligger både Rhodos' gamle bydel og Rhodos lufthavn ca. 15 km fra hotellet.

Dette er et familiedrevet hotel med venlig service. Stedet blev renoveret i 2010 og rummer i alt 110 værelser. Der er tale om rolige omgivelser, som skabes ved hjælp af et omfattende privatområde og en stille have. Af faciliteter tilbydes der bl.a. en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet såvel som safeboks, garderobe, fjernsynsstue, café, 2 barer og en restaurant. Ydermere tilbydes gæsterne trådløs internetadgang (mod betaling). For gæster i eget køretøj er der en parkeringsplads.

Værelserne er velindrettede og rummer et klædeskab og et toiletbord. Værelserne i kategorien standard har eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, safeboks, mulighed for at lave te og kaffe og klimaanlæg (mod betaling). Værelserne råder endvidere over en altan eller en terrasse.

Der er en fantastisk solterrasse, som vender mod swimmingpoolens bar og café. Der er desuden masser af liggestole, borde og parasoller, hvor gæsterne kan læne sig tilbage i skyggen eller i den ægæiske sols fantastiske stråler dagen lang. Dette smukke område er omgivet af blomster og træer. Den udendørs swimmingpool er et mødested på hotellet, og der er også et børnebassin. Man kan også leje liggestole og parasoller på sandstranden mod betaling.

Hver dag tilbydes der en kontinental morgenmad. Frokosten og aftensmaden tilbydes a la carte eller som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider