Hotel Paradise Residencial

Cala Ratjada, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Mallorca (PMI): 79.9 km (1 hour 4 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette hotel ligger centralt i Cala Ratjada ca. 500 m fra sandstranden.

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en børnepasning, en børnepasning, roomservice, en vaskeservice og et møntvaskeri. Aktive gæster kan gøre brug af cykeludlejning (mod betaling) for at udforske det omkringliggende område. Der er gratis aviser til rådighed.

Værelserne har en stue, et køkken og et badeværelse. Aircondition sikrer behagelige temperaturer. En balkon er blandt standardfunktionerne på nogle værelser. Værelserne har en dobbeltseng eller en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks og skrivebord. Tekøkkenet har køleskab, mikrobølgeovn og te- og kaffefaciliteter. En telefon, et tv, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) er også til rådighed. Badeværelserne er udstyret med en bruser, et badekar, et boblebad og et bidet. En hårtørrer, et makeupspejl og badekåber er tilgængelige til daglig brug. Hotellet har ikke-ryger værelser.

Poolområdet, som omfatter 2 udendørs pools og en indendørs pool, er fantastisk til at træne eller bare slappe af. Yngre svømmere kan plaske rundt i børnebadeområdet. Forfriskende drinks i poolbaren og et afslappende bad i spabadet er den perfekte måde at slappe af. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Hotellet tilbyder udendørs sport, herunder cykling/mountainbiking, tennis, golf og ridning. Med snorkling og dykning til rådighed, henvender hotellet sig også til vandsportsentusiaster. Fitnesslokalerne er perfekte til en omfattende træning. Der er wellness-område med sauna på hotellet.

Spiseområdet omfatter en restaurant og en bar. Halvpension kan bestilles. En kontinental morgenmad, frokost og middag frister gæsterne med en bred vifte af retter. Glutenfrie måltider og vegetariske retter kan tilberedes efter anmodning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider