Apartamentos Monasterio de San Antonio

Garachico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Tenerife (TFS): 63.6 km (59 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotelinformation

Disse lejligheder ligger i Icod de los Vinos. I en højde af 325 meter over havets overflade kan gæster, der bor på etablissementet, nyde privilegerede grønne omgivelser fulde af palmer. Byens centrum ligger cirka 800 meter fra etablissementet og er hjemsted for butikker og det berømte Millenariske Dragetræ. Restauranter og offentlige transportforbindelser kan findes inden for blot 50 meter fra lejlighederne, mens natteliv og turistattraktioner er lidt længere væk i Puerto de la Cruz. Den nærmeste strand kan nås på en halv time med offentlig transport eller på omkring 15 minutter i bil. Tenerife North Lufthavn og Tenerife South Lufthavn ligger henholdsvis ca. 45 og 130 km fra overnatningsstedet.

En behagelig atmosfære venter gæsterne i 7 værelser og 6 lejligheder. Receptionen er åben døgnet rundt. En pengeskab, roomservice, en vaskeservice og en frisør er til rådighed. Trådløs internetadgang (mod betaling) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Der er også en række butikker. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Cykelopbevaring er tilgængelig for gæsterne. Der er også cykeludlejning.

Værelserne er udstyret med individuelt justerbar varme. En balkon eller terrasse er blandt standardfaciliteterne på nogle værelser. Værelserne har en dobbeltseng. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. Der er et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn og te- og kaffefaciliteter. Der er også telefon, tv med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne har en hårtørrer og er udstyret med en bruser og et badekar. Som en særlig funktion er badeværelserne også fyldt med kosmetiske produkter og et udvalg af håndklæder. Kørestolsvenlige værelser kan også bookes. Lejlighedskomplekset har rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på komplekset sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Fritidsaktiviteter og faciliteter på komplekset omfatter cykling/mountainbike, golf, fitnesscenter og solarium eller mod betaling massagebehandlinger.

Komplekset omfatter en restaurant og en bar.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider