Dionysos

Ixia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 3 km
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 10.7 km (20 mins)

Hotelinformation

Dette designer-hotel ligger på Rhodos' nordvestlige kyst mellem fyrre- og oliventræer kun 200 m fra havet, i sit eget enestående haveanlæg. Middelalderbyen Rhodos ligger blot 4 km væk, og gæsterne kan på 10 minutter gå fra hotellet til turistferiestedet Ialyssos. Ydermere er der ca. 16 km til Rhodos-Diagoras lufthavn fra klub-feriestedet.

Dette græske ø-hotel tilbyder en vifte af middelhavsinspirerede designerdetaljer. Til gæsternes rådighed står et væld af moderne komfortindretninger og fremragende faciliteter såsom et veludstyret konferencelokale, en stilfuld bar og en rummelig spisesal. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 281 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der frisørsalon, spillelokale, fjernsynsstue, legeplads, café, parkeringsplads og cykeludlejning. Desuden kan gæsterne mod betaling benytte hotellets trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.

De rummelige og lyse værelser er indrettet med gulvtæpper og skaber derfor nogle familievenlige og hyggelige omgivelser. Herudover tilbyder de klimatiserede værelser regulerbare radiatorer, eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt en kingsize seng, satellit-tv, internetadgang og altan eller terrasse med udsigt til havet eller en tropisk have og swimmingpoolen. Hertil kommer telefon, radio, safeboks og minikøleskab som standardindretning på alle værelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider