Hotel El Puerto

Fuengirola, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 27.4 km (25 mins)
  • Pool
  • Aircondition
  • Restaurant
  • Bar
  • DistanceToBeach: 50 m
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-del-sol/fuengirola/hotel-el-puerto/

Hotelinformation

Skønt hotel direkte ved stranden og strandpromenaden

Bo på det skønne hotel, El Puerto Hotel. El Puerto har en unik beliggenhed tæt på både strand og strandpromenaden. Strandpromenaden er ca. 7 km lang og er fuld af liv og sjove oplevelser.

Hotellet ligger i byen Fuengirola, hvor du vil opleve en magisk stemning og atmosfære. I byen venter der mange spændende oplevelser og aktiviteter. Du kan fx opleve den berigende kultur, tage en tur i zoo eller gå en tur i en af de hyggelige parker. Skal der lidt mere fart over feltet, så kan du også kaste dig ud i en af de mange vandsportsaktiviteter som fx dykning, jetski, vandski eller paddle board. Du kan også udforske byen til hest, hvor du kan drage afsted på en af de planlagte ruter i byen.

Lokalt finder du også forskellige guidede udflugter, som du kan tage med på. Hvis du hellere vil udforske byen på egen hånd er der også mulighed for at leje en bil eller en cykel.

Lækre faciliteter
Hotellet er et fantastisk hotel i moderne indretning og med lækre faciliteter. Det er det perfekte hotel for par, som gerne vil nyde en dejlig ferie i luksuriøse omgivelser og tæt på både by og strand.

Nyd en fantastisk udsigt på hotellets spektakulære tagterrasse. På tagterrassen får du nærmest fornemmelsen af, at du kan røre skyerne. Her kan du nyde lækre cocktails i sky-baren, eller forkæle smagssanserne med en overdådig middag i restauranten.

På tagterrassen er der også et poolområde, hvor du kan afkøle kroppen med en dejlig svømmetur, eller bare slappe af og dase til den smukkeste udsigt. Du kan også solbade på en af hotellets liggestole, og hvis solen bliver for meget kan du altid søge skygge under det overdækkede område på tagterrassen.

Sådan bor du på Hotel El Puerto
Du bor i flotte værelser med en moderne indretning. Alle værelserne er indrettet med aircondition, tv, hårtørrer og safebox (mod gebyr). Derudover har du også gratis WIFI på hele hotellet - også på værelserne.

Dobbeltværelse med egen balkon: Fine dobbeltværelser på ca. 15 m2 med egen balkon. Dobbeltværelset er indrettet med eget badeværelse, samt to enkeltmandssenge, som er sat sammen. På værelset kan der være op til 2 personer. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med egen balkon og havudsigt: Fine dobbeltværelser på ca. 15 m2 med egen balkon og havudsigt. Dobbeltværelset er indrettet med eget badeværelse, samt to enkeltmandssenge, som er sat sammen. På værelset kan der være op til 2 personer.

Pension
Du bor uden pension, men har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel El Puerto
BEMÆRK: Hotellets pool er under renovering og er derfor lukket.

Hvis du spiller golf er hotellet også et oplagt valg, da det ligger relativt tæt på en række fine golfbaner. Omkring 9 km fra hotellet ligger Chaparral Golf, hvor Santana Golf ligger ca. 9,5 km fra hotellet. Mijas Golf ligger tættest på hotellet, ca. 5,9 km.

Elkedel kan lejes i receptionen mod gebyr. Hvis du rejser med en baby har du mulighed for, at låne en babyseng i receptionen, hvis den er ledig.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider