Cordial Green Golf (Bungalows)

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 1200 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 33.5 km (24 mins)

Hotelinformation

Dette bungalowkompleks er roligt beliggende umiddelbart ved Maspolomas' golfbane. Til strandene Playa del Ingles og Maspalomas er der ca. 2 km. Der kører regelmæssigt gratis shuttle-busser til disse strande. Kun ca. 500 m væk ligger indkøbs- og oplevelsescenteret Faro.

Anlægget blev renoveret i 2006. Det består af en hovedbygning samt adskillige 2-etages bungalower med i alt 250 boligenheder. Det råder over en døgnåben reception, et lille supermarked, en bar og en restaurant. Ydermere er der mulighed for at parkere, ligesom der er en legeplads til børnene.

De smagfuldt indrettede bungalows har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken med køleskab, loftsventilator, safeboks og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools (den ene er opdækket om vinteren) samt et separat børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover er der et par tennis- og squashbaner ca. 500 m væk. Ydermere tilbydes der regelmæssigt et afvekslende aktivitetsprogram for store såvel som for små.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra kompleksets buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu. Der kan endvidere arrangeres halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider