Hotel Rubinstein

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Kraków (KRK): 18.7 km (31 mins)

Hotelinformation

Dette er et historisk hotel, som går tilbage til det 15. århundrede, men er blevet renoveret og omdannet til et unikt, moderne boutique- og designer-hotel i centrum af Kraków, 850 m fra den store markedsplads og kongeslottet Wawel.

Hotellet blev opkaldt efter Helena Rubinstein, kosmetikindustriens 'førstedame', som tilbragte de første 18 år af sit liv i gaden Szeroka. Værelsernes unikke karakter udgøres ikke kun af de dejlige møbler og den smukke udsmykning, men også af den ekstraordinære udsigt over de monumentale bygninger, gamle kirker og, fra visse værelser, Wawel Bakke og det gamle bycentrum. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 1700 og rummer 27 værelser samt en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Hotellets café, bar og restaurant tilbyder forfriskninger og forretningsrejsende vil værdsætte stedets konferenceindretninger.

Hotellet tilbyder luksuriøse værelser og suiter, alle indrettet i individuel stil med respekt for bygningens historiske fortid. I det prægtige interiør kan gæsterne beundre træet og de forsirede lofter fra det 17. og 18. århundreder samt de pragtfulde søjler og de manieristiske vægmalerier. Alle værelser er udstyret med minibar, satellit-tv, telefon, gratis internetadgang, særligt arbejdsområde samt et individuelt indrettet, komfortabelt badeværelse med brusebad og badekar. Værelserne har også en dobbelt- eller kingsize seng som standardindretning. Af yderligere faciliteter er der en hårtørrer, radio, regulerbart klimaanlæg og radiator.

Hotellets gæster kan slappe af i rekreationscentret, hvor der står et veludstyret fitness-studie, et boblebad og en sauna til deres rådighed. Der tilbydes også massagebehandlinger mod betaling.

I hotellets elegante restaurant tilbereder kokken lækre polske, jødiske og europæiske retter. Gæsterne kan nyde en a la carte-middag om aftenen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider