Magawish Village & Resort

Hurghada, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Hurghada (HRG): 7.0 km (10 mins)

Hotelinformation

Med et ophold ved Magawish Village & Resort i Hurghada (Village Road) er du kun 5 minutters kørsel fra Hurghada Akvarium og Hurghada Museum. Dette resort med 4 stjerner ligger 9,6 km fra Mahmya og 11,4 km fra Marina Hurghada. Føl dig hjemme i et af de 254 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder køleskab. Der tilbydes et kabel-tv som underholdning. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner og separate siddeområder, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hurghada Akvarium - 1,1 km
Hurghada Museum - 1,7 km
Mahmya - 9,6 km
Senzo Mall - 10,7 km
Marina Hurghada - 11,4 km
Saint Shenouda Coptic Orthodox Church - 14 km
Hurghada Centrum - 14 km
Hurghada Mosque - 14,8 km
El Gouna Stadion - 35,8 km
Desert Breath Landkunst - 36,3 km
Skt. Maries og Ærkeenglenes Kirke - 38,6 km
El Gouna Golfklub - 39,8 km
El Gouna-stranden - 41,6 km
El Gouna Marina - 41,8 km
Safaga Kaj - 50,3 km

Den nærmeste store lufthavn er Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) - 8,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Hurghada? På dette resort er der lokaler til rådighed på 803.00 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive en natklub og et motionscenter. Dette resort tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, gavebutik/aviskiosk og frisørsalon. Det er nemt at komme omkring og besøge nærliggende destinationerne med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 7 km. Dette resort tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Spis dig mæt i lokale og internationale retter på Main Restaurant, som er en af mange spisesteder tilhørende dette resort. Her finder du blandt andet 2 restauranter og en kaffebar/café. Besøg baren/loungen, strandbaren eller en af de 2 barer ved poolen, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Følgende gebyrer og depositummer opkræves af hotellet, når servicen bruges eller ved ind- eller udtjekning:

  • Gebyr for lufthavnstransport: 20.00 USD pr. køretøj (retur)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: USD 30.00

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Dette hotel tilbyder transport fra lufthavn (tillægsgebyrer kan forekomme). Gæsterne skal kontakte hotellet med ankomstdetaljerne inden afrejse ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Gratis Wi-Fi på offentlige områder er begrænset til 1 pr. enhed.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider