Barceló Tenerife

San Miguel de Abona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 6.8 km (11 mins)

Hotelinformation

Barceló Tenerife ligger ved vandet i San Miguel de Abona, kun 5 minutters kørsel fra Golf del Sur-golfbanen og 7 minutters kørsel fra La Tejita Strand. Dette hotel 5 ligger 3,4 km fra Amarilla Golf and Country Club. Føl dig hjemme i et af de 272 aircondition-afkølede værelser, der indeholder indendørs private spabade og fladskærms-tv. Din seng har madras af viskoelastisk skum og er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser med boblebadekar og brusehoved med spredningseffekt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa San Blas - 0,6 km
Tenerife Beaches - 1,3 km
Golf del Sur-golfbanen - 2 km
Playa Grande - 2 km
Playa Amarilla - 2,3 km
Complejo Turístico Amarilla Golf - 2,7 km
Amarilla Golf and Country Club - 3,1 km
Rebu Park - 3,3 km
Los Abrigos Natural Pools - 3,3 km
Playa Colmenares - 4,1 km
Playa de la Mareta - 4,3 km
Playa El Horno - 4,8 km
La Tejita Strand - 5,3 km
Middelaldereventyr på Castillo San Miguel - 5,8 km
San Miguel Slot - 5,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Tenerife (TFS-Tenerife South) - 10,2 km
Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) - 73 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i San Miguel de Abona? På dette hotel er der et område på 778 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 4 mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 7 udendørs swimmingpools, et motionscenter og en udendørs tennisbane. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Få en bid mad på Drago, som er en af 3 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tørstig? Stedet har 3 barer/lounger samt 2 barer ved poolen, hvor du kan slukke tørsten.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 10.00 til kl. 18.00.
  • Reservationer er påkrævet for golftider, massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider