Atlantis Las Lomas

Puerto del Carmen, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 10.0 km (12 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette lejlighedskompleks er centralt beliggende kun 100 m fra stranden. Et væld af forretninger, restauranter, natklubber, kulturelle seværdigheder og forbindelser med offentlige transportmidler ligger kun 200 m fra hotellet. Forskellige natklubber ligger kun 300 m fra hotellet inden for få minutter.

Gæsterne kan nyde den behagelige atmosfære i en af de 137 lejligheder. Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet og tilbyder en smidig ind- og udtjekning. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Der er en række butikker, herunder et supermarked. Lejlighedshotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter et legerum. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen (uden ekstra gebyr). Yderligere tjenester og faciliteter omfatter biludlejning, lægehjælp, alarmopkaldsservice, vaskeriservice og et møntvaskeri. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område.

Nogle af værelserne har balkon. Separate soveværelser er tilgængelige. Ekstra senge kan anmodes om. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. For gæster med egen forplejning er der et veludstyret tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn og te- og kaffemaskine. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (mod betaling) sikrer optimal komfort. Badeværelserne har en hårtørrer og er udstyret med en bruser og et badekar. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Der er 3 børnebassiner i det udendørs poolområde. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Der er også en snackbar ved poolen. Den brede vifte af aktiviteter, der tilbydes på hotellet, sikrer, at der er noget nyt at lave hver dag, herunder cykling/mountainbike, tennis, minigolf, golf, fiskeri og ridning. Med windsurfing, motorbådsture, bananbådsture, sejlads, katamaraning, snorkling og dykning til rådighed, vil fans af vandsport have masser at vælge imellem. Gæsterne kan nyde en bred vifte af indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, billard og dart. Spa, massagebehandlinger og solarium er tilgængelige i wellness-området. Aktivitetskoordinatorer arrangerer et underholdningsprogram for voksne og børn.

Spisemulighederne omfatter en restaurant (med høje stole), en café og en bar. Halvpension kan bestilles. Der serveres en lækker og varieret buffet til morgenmad og aftensmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider