Hotel Hyatt Regency Taghazout

Taghazout, Marokko Flag - Marokko

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Pool
  • DistanceToTown: 17 km, Agadir
  • DistanceToBeach:
  • Restaurant
  • Bar
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/marokko/taghazout/hotel-hyatt-regency-taghazout/
  • Aircondition

Hotelinformation

Fantastisk hotel med direkte adgang til stranden
Bo på Hyatt Regency Taghazout med direkte adgang til en dejlig sandstrand. Hotellet er et super flot hotel i et moderne design, som passer til alle. Uanset om du rejser alene eller sammen med andre, så kunne Hyatt Regency Taghazout være et fremragende bud på dit næste hotel, i Agadir.

På hotellet er der ikke sparet på faciliteterne - og der er heller ingen fare for, at du kommer til at kede dig. Du kan fx nyde godt af hotellets poolområde, hvor du ikke kan undgå at komme i feriestemning. Poolområdet er indrettet med solsenge, parasoller og smukke palmer. Rundt omkring finder du også små hyggelige områder, hvor du kan slappe af i sofaer. Hvis du trænger til lækre forfriskninger, så kan du tage en tur i hotellets poolbar. Her serveres der iskolde drikkevarer og lettere retter som fx salater, pastaretter, pizza mv.

Du kan også holde formen ved lige i hotellets fitnesscenter, som blandt andet er indrettet med crosstrainer, løbebånd, motionscykel og håndvægte. Fitnesscentereret har åbent 24 timer i døgnet, så du kan træne, lige når du har lyst.

På Hyatt Regency Taghazout er der også god plads til selvfokælelse i hotellets spaområde (mod betaling). Der tilbydes alt fra massage og body treatmeants til tyrkiske bade og sauna. I spaområdet er der også en jacuzzi, hvor der er mulighed for, at løsne lidt op i musklerne.

Til børnene er der en international børneklub, hvor de kan se frem til mange timers sjov sammen med andre børn.

Hvis du er til golf, så finder du Taghazout Golf Club cirka 2,4 km fra hotellet. Golfbanen er en spændende og udfordrene bane på 27 huller, som er designet af Kyle Phillips.

Fine restauranter og barer direkte på hotellet
Egentligt behøver du ikke forlade hotel Hyatt Regency Taghazout. Du har nemlig rig mulighed for, at finde utroligt dejlig mad, direkte på hotellet. Uanset om det er morgenmad, frokost eller aftensmad, så kan du finde det på hotellet.

Hvis du bliver tørstig, så kan du finde diverse drikkevarer i hotellets barer. Her serveres der drikkevarer med og uden alkohol.

Sådan bor du Hyatt Regency Taghazout
På Hyatt Regency Taghazout bor du i fine og meget moderne værelser. Alle værelserne er indrettet med tv, air condition, telefon, hårtørrer, minibar (mod betaling), safeboks, kaffe og te faciliteter.

Dobbeltværelse: Stort værelse på cirka 38 m2 med egen balkon/terrasse. Værelset er indrettet med eget badeværelse, samt enten en kingsize seng eller to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 3 personer. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med skrå havudsigt: Stort værelse på cirka 38 m2 med egen balkon/terrasse og skrå havudsigt. Værelset er indrettet med eget badeværelse, samt enten en kingsize seng eller to enkeltmandssenge. På værelset kan der bo op til 3 personer. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Du har mulighed for, at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Er du afsted til nytår, så får du den obligatoriske nytårs menu, som serveres den 31/12.

Mere om Hyatt Regency Taghazout
Der er gratis shuttle service tilgængelig fra hotellet og ud til nærområderne.

Der er mulighed for roomservice 24 timer i døgnet. Dog er dette mod betaling.

Det er kun den ene pool der er opvarmet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider