Alexia Beach Hotel

Agia Marina, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 30.2 km (36 mins)
  • DistanceToTown: 10 km, Chania
  • Pool
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kreta/agia-marina/alexia-beach-hotel/
  • Bar

Hotelinformation

Bohemestemning direkte på stranden
Alexia Beach Hotel ligger direkte ved stranden i Agia Marina. Her bliver du mødt af et venligt personale og de perfekte rammer til afslapning. Meget af hotellet er renoveret i 2021 og fremstår nyt og lækkert.

Stranden er af sand og med enkelte sten. Der er solstole og parasoller på både stranden (mod gebyr) og ved poolen – perfekt til afslapning i solen. Hotellets interiør og placering på stranden skaber en afslappende boheme-atmosfære.

Hotellet har en restaurant, hvor morgenmaden serveres samt en restaurant med mulighed for frokost og middag med udsigt til de skvulpende bølger. Dertil er der en snackbar ved poolen med lette anretninger og kolde drikke samt et minimarked, hvor du kan handle det mest nødvendige. Bor du i lejligheder med eget køkken, kan du selv lave et eller flere af feriens måltider.

Lige ved siden af hotellet finder du et busstop, hvorfra bussen går til Chania by – nemt til en dagsudflugt. Lige rundt om hjørnet er der et godt udvalg af restauranter og små butikker.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med aircondtion, smart-tv, safebox, gratis WiFi, kaffemaskine og køleskab. Vælg mellem følgende værelsestyper

Superior dobbeltværelser med balkon/terrasse med havudsigt: Renoverede værelser indrettet med Nespresso®-maskine, badeværelse med regnvandsbruser, hårtørrer, toiletartikler. Plads til to til tre personer.

Superior dobbeltværelser med balkon/terrasse med skrå havudsigt: Renoverede værelser indrettet med Nespresso®-maskine, badeværelse med regnvandsbruser, hårtørrer, toiletartikler. Plads til to til tre personer.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse med skrå havudsigt: Indrettet med et separat soveværelse, og opholdsrum med køkken med kogeplader. Plads til to til fire personer.

2-værelses lejlighed masionette med balkon/terrasse med skrå havudsigt: Indrettet med køkken med kogeplader, opholdsrum og dobbeltseng på nederste etage og to enkeltsenge på øverste etage. Plads til to til fem personer (heraf maks. fire voksne).

Pension
Dit ophold er med morgenmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider