Hotel Globales América

Calas de Mallorca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 50 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/calas-de-mallorca/hotel-globales-america/
  • DistanceToTown: 14 km
  • Aircondition
  • Pool
  • Bar
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 50 m

Hotelinformation

Fantastisk udsigt og tæt på stranden
Hotel Globales América ligger på en klippeskrænt, så uanset om du befinder dig på en af hotellets restauranter eller din balkon, vil du have en fantastisk udsigt over vandet som omgiver Mallorca. Udsigten, poolområdet og den korte afstand til stranden er guldkornene ved dette hotel.

Poolområdet består af to pools og en børnepool. De ligger alle på den hyggelige terrasse, hvor udsigten er en selvfølge. Her kan I plaske rundt i vandet eller sole jer på en af de mange solsenge, som står hyggeligt arrangeret rundt omkring på terrassen. Her finder I også hotellets snackbar, der i løbet af dagen sørger for jer, hvis I gerne vil være i nærheden af poolen og ikke i buffeten. I snackbaren serveres der forskellige retter som pasta, salater, sandwich og burgere, men særligt pizzaerne går som varmt brød her.

Sætter I jer til rette i hotellets buffetrestaurant, så kan I stadig nyde den flotte udsigt fra vinduerne. I buffeten serveres både morgenmad, frokost og aftensmad. I vil bl.a. kunne smage forskellige internationale klassikere såvel som spanske specialiteter, f.eks. paella. I løbet af sommermånederne vil der også være et område i hotellets hyggelige have, hvor I kan få grillet kød og lækre, friske salater.

Hotellets barer byder på forskellige ting – spørgsmålet er, hvad I er i humør til. Den første er en elegant bar med en udendørs terrasse, hvor I kan sætte jer til rette med et godt glas vin og nyde hinandens selskab. Sofia Baren er til gengæld det helt rigtige sted, hvis I vil underholdes. Baren har nemlig en scene, der er perfekt til liveshows, quizzer og bingospil. Når scenen ikke er i brug, så kan I dyste mod hinanden i forskellige arkadespil, billard m.m., eller I kan benytte jer af internetcenteret, der også befinder sig her.

Som om det ikke er nok, befinder I jer ikke mange skridt fra den flotte sandstrand i Calas de Mallorca – I skal blot bevæge jer ned ad den trappe, der er lavet fra hotellet til stranden. På stranden er der flere gode muligheder for at leje en solseng, hvorfra I kan nyde solens stråler. Der er heller ikke langt på gåben til nabostranden Cala Domingos.

Hotellets reception er døgnåben og de imødekommende receptionister står klar til at besvare jeres spørgsmål ang. hotellets faciliteter og oplevelser i området. På hotellet er det bl.a. muligt at spille både tennis, bordtennis, vandpolo, fodbold, billard (mod gebyr) eller dyrke aerobic. De fleste af tingene er indeholdt i hotellets All Inclusive-koncept. I receptionen kan du også veksle penge.

Hotellet har desuden en rigtig fin Kids Club, hvor der arrangeres aktiviteter for hotellets yngste gæster. Her kan de lege, underholdes og møde nye legekammerater. Ønsker I at ose i butikker eller spise frokost, så er I mindre en fem minutter fra centrum, hvor der er mange hyggelige gader at opleve.

Sådan bor du
På Globales América kan I vælge mellem to værelsestyper: Dobbeltværelse med eller uden balkon.

Fælles for dobbeltværelserne er, at de begge er relativt nyrenoverede. Værelserne fremstår derfor flotte, lyse og indbydende. Værelserne er indrettet med fladskærms-TV, Wifi, badeværelse, køleskab, hårtørrer, telefon, safebox (mod gebyr), aircondition m.m.

Den eneste forskel er, om der er balkon eller ej. Værelserne med balkon har delvis havudsigt.

Pension
Dit ophold på Globales América er med All Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider