The Hoxton, Rome

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Roma Fiumicino (FCO): 50.4 km (45 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotelinformation

Dette hotel ligger tæt på Villa Borghese og Via Veneto i et af de mest elegante områder i Rom. Inden for en kort gåtur vil gæsterne nå de mest berømte sightseeingattraktioner fra romersk historie, kultur og tradition. På den nærliggende Via Veneto kan gæsterne gennemse butikkerne med de ægte "Made in Italy"-designs. Derudover ligger hotellet kun få meter fra det nyligt renoverede Museum Borghese, som byder på talrige værker af italienske kunstnere.

Hotellet har elevator og har 183 værelser. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne på hotellet inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning (mod betaling), lægehjælp, roomservice, vaskeservice og et møntvaskeri. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Andre funktioner omfatter en telefon, et tv, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og 1 rygerværelse.

Gæsterne kan nyde et udvalg af sports- og underholdningsmuligheder. Komfortable liggestole er tilgængelige på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, ridning, et fitnesscenter og en spa.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant, en spisestue og en bar. Cateringmulighederne omfatter bed and breakfast og halvpension. Der serveres morgenmad og aftensmad hver dag. Vegetariske retter og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider