Marina Bayview

Puerto Rico, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 21 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 46.6 km (35 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset ligger i et rekreativtr område i Puerto Rico, kun et par minutters gang fra centrum og en park. Lige i nærheden finder man diverse barer, restauranter og diskoteker. Til stranden er der ca. 400 m, ligesom der også kun er 800 m til det nærmeste stoppested. Der er 50 minutters kørsel til Las Palmas.

Komplekset er på fire etager og råder over i alt 114 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Endvidere er der et supermarked, en café, en hyggelig bar, en morgenmadscafé og en restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er mulighed for at vaske sit tøj (mod betaling). Uden for komplekset kan man parkere sin bil.

De handicapvenlige lejligheder er smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse, et badeværelse og et separat soveværelse samt et tekøkken med minikøleskab og køleskab, og hvor der er mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere er de udstyret med telefon, tv, safeboks og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Herudover er der en dejlig solterrasse med liggestole, parasoller og pool-/snackbar. Sportsbegejstrede gæster kan spille billard og minigolf. Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider