Kairaba Blue Dreams Resort & Spa

Torba, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Bodrum (BJV): 27.0 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park
  • distance_city: 10000

Hotelinformation

Det familievenlige strandhotel er perfekt beliggende på skråningen af en lille bakke med udsigt over dens storslåede private strand i Bodrum-bugten. Afstanden til Bodrums centrum er 9 km, mens Milas er omkring 40 km væk. Milas-Bodrum lufthavn ligger omkring 25 km fra klubresortet.

224 værelser, heraf 35 suiter og 188 dobbeltværelser, er fordelt på 2 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne i feriebyen omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Komplekset har faciliteter for kørestolsbrugere. Der er en række butikker, herunder et supermarked og souvenirbutik. Komplekset har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et legerum. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter inkluderer en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasningsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, en transportservice, roomservice (mod betaling), en vaskeriservice, en frisør, et møntvaskeri, en hotellæge og en hotel shuttlebus. Der er gratis aviser til rådighed. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne har et opholdsområde, et køkken og et badeværelse. Aircondition og individuelt justerbar varme sikrer behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng, en queen-size seng eller en kingsize seng. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der medfølger hjemmesko. En hårtørrer og et makeup-spejl er tilgængelige på badeværelserne, som er udstyret med en bruser og et badekar. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser garanterer gæster med begrænset mobilitet et ubekymret ophold. Komplekset har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Uanset om de har brug for hvile og afslapning eller mere aktivitet, kan gæsterne svømme et par længder af en af de 4 udendørs pools, mens børnene har et særligt svømmeområde til dem. Poolområdet omfatter også et spabad, en vandrutsjebane og en poolbar. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Feriebyen tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder tennis, boccia, beachvolley, basketball og minigolf. En række sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom windsurfing, kanosejlads, snorkling, vandaerobic og aquafit. Mod betaling kan gæsterne også nyde vandski, jetski, motorbådsture, padlebåd, bananbådsture og dykning. Komplekset tilbyder adskillige indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, dart, callisthenics og aerobic eller mod betaling billard. Der er et wellness-område med spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon og solarium. Mod betaling: massagebehandlinger. Yderligere fritidsaktiviteter omfatter et underholdningsprogram, en børneklub, levende musik, en danseklub og en natklub.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. En ikke-ryger restaurant med klimaanlæg, høje stole og et separat rygerområde er tilgængelig for gæsterne. Forfriskende drinks i strandbaren er en perfekt måde at nyde det varme vejr på. All inclusive kan bestilles. All-inclusive feriegæster nyder særlige ekstramateriale som snacks, foruden et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Til morgenmad (kontinental), frokost og aftensmad serverer gæsterne sig selv som buffet eller vælger deres yndlingsretter fra à la carte-mulighederne (til middag). Glutenfrie måltider, vegetariske retter og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Show cooking er en særlig attraktion.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider