Aparthotel Marino Tenerife

Costa del Silencio, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 2 km
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Det tiltalende lejlighedskompleks har en central beliggenhed i turistområdet Costa del Silencio. Det er kun omkring 1 km fra den smukke Costa del Silencio strand og 11 km fra Los Cristianos strand. Byens centrum med sine mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 1200 m væk. Forbindelser med offentlige transportmidler ligger foran komplekset.

230 ikke-ryger værelser og 70 lejligheder er fordelt på 3 etager og kan nås med elevator. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne på lejlighedshotellet omfatter bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling og hæveautomat. Trådløs internetadgang på offentlige områder (mod betaling) giver gæsterne mulighed for at forblive forbundet. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Der er en række butikker, herunder et supermarked. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Af yderligere tjenester og faciliteter er der børnepasningsservice, børnepasningsservice, lægehjælp, transferservice, roomservice, vaskeservice, frisør, møntvaskeri og hotellets shuttlebus. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejningen (mod betaling). Cykelopbevaring er også tilgængelig.

Værelserne er udstyret med aircondition, centralvarme og ventilator. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en queen-size seng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og skrivebord. For gæster med egen forplejning er der et veludstyret tekøkken med køleskab, minikøleskab, komfur, mikroovn og te/kaffe-station. Et strygesæt er til rådighed for gæsternes bekvemmelighed. Hertil kommer telefon, fjernsyn, radio, vækkeur og WiFi (mod betaling). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Lejlighedshotellet har rygerværelser.

Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. Liggestole og parasoller står til rådighed på solterrassen. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, boccia, volleyball, minigolf, golf og ridning. Vandsport til rådighed på hotellet omfatter windsurfing, kitesurfing, sejlads, katamaraning, kajaksejlads, snorkling, dykning og aquafit. Sportsentusiaster tilbydes også en bred vifte af indendørs aktiviteter, herunder fitnesscenter, bordtennis, badminton, billard, dart, squash, callisthenics og aerobic. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på lejlighedshotellet, herunder en spa, en skønhedssalon, massagebehandlinger og et solarium. Fritidsfaciliteterne omfatter et underholdningsprogram, en børneklub, en danseklub, et kasino og en natklub.

Spiseområdet omfatter en ikke-ryger restaurant og en bar. Forplejning inkluderer halvpension, helpension og alt inklusive. En generøs morgenbuffet, brunch, frokost og en omfattende middagsbuffet byder på masser af lækker variation. Diætretter og vegetariske retter kan tilberedes efter anmodning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider