Aquamare

Eftalou, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 500 m
  • Lufthavn Mytilini - Lesbos (MJT): 70.0 km (1 hour 20 mins)
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 500 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/lesbos/molivos/aquamare/
  • DistanceToTown: 4 km - Molivos
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar

Hotelinformation

Fint voksenhotel tæt på vandet og med All Inclusive

I et skønt landskab ved foden af fyrretræs-klipper ligger Aquamare som et af de eneste hoteller på den mest populære strand ved Eftalou. Stedet er kendt for sit krystalklare vand og lange strand, som ligger blot få skridt væk. Her kan du kigge mod nord og opleve fantastiske solopgange og en betagende udsigt over Det Ægæiske Hav.

Når du bor på Aquamare, kan du nyde både afslapning og ro samt et hyggeligt byliv. Der er nemlig ikke langt til den hyggelige landsby Molivos, og hotellet ligger langt nok væk og afsides i en bugt til at tilbyde plads til eftertanke og velfortjent ro. Det giver mulighed for at vandre ture langs vandet og op i landskabet. Hotellet er omgivet af magnoliatræer og blomster. 

Hotellet har et dejligt pool-område, hvor du kan nyde dagen ved kanten af poolen. Du kan også nyde en eksotisk cocktail eller et let måltid ved poolbaren. Alternativt kan du også nyde det krystalklare vand fra stranden, som ligger kun 500 meter fra hotellet, hvor der er solstole og parasoller tilgængelige. På stranden ligger også en hyggelig strandbar, så du kan nyde noget afkølende, mens du ligger og soler dig.

Hotellets buffetrestaurant serverer alle dagens måltider, og du kan både få græsk, mere lokal eller internationale retter. Efter et godt måltid kan du brænde nogle kalorier af i hotellets fitnessrum eller lægge dig på en massagebriks og blive forkælet (mod gebyr).

Sådan bor du
Dobbeltværelse med balkon og udsigt til have
Dobbeltværelset er fint indrettet med en komfortabel dobbeltseng og en balkon med udsigt til haven. Værelset er udstyret med aircondition, safebox, WiFi, TV samt badeværelse med hårtørrer. Der er plads til en til to personer

Pension
Dit ophold er med All Inclusive

Mere om Aquamare
Der kører dagligt en minibus fra hotellet til Molivos, hvis du vil opleve den hyggelige by. Minibussen kører ca. fem gange om dagen.

Hotellet er et voksenhotel og har en minimums alder på 16 år. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider