Apollo Spa Resort - Ulta - Indoor Pool, Steam Bath & Sauna - Aphrodite Beauty Spa

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 450 m
  • Lufthavn Varna (VAR): 24.7 km (31 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette spa-resort er beliggende i en rolig del af Golden Sands, omkring 300 m fra stranden. Hotellet har udsigt til både resortet, med udsigt over andre hoteller mod havet, samt hovedvejen og skoven. Seværdigheder i nærheden omfatter Aquapark (100 m) og delfinariet og planetariet i Varna, 18 km fra Golden Sands. Varna Lufthavn og Burgas Lufthavn ligger henholdsvis 25 og 150 km væk.

196 ikke-ryger værelser er fordelt på 7 etager og kan nås med 3 elevatorer. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring og pengeautomat. Trådløs internetadgang (uden ekstra gebyr) giver gæsterne mulighed for at surfe på internettet og indhente e-mail. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Resortet har en række faciliteter for gæster med handicap. Der er en række butikker, herunder et supermarked. Børn kan nyde legepladsen. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et legerum. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil (mod betaling). Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning (på anmodning og mod et gebyr), en biludlejningsservice, lægehjælp, en overførselsservice, roomservice (mod betaling), en vaskeservice, en møntbetjent vaskeri, en hotellæge og en hotel-shuttlebus. Aktive gæster kan gøre brug af cykeludlejningen (uden ekstra gebyr) for at udforske det omkringliggende område. Et business-center med projektor, faxmaskine og flipover og kuglepenne er tilgængeligt. Foredrag, præsentationer og møder kan afholdes i et af de 9 konferencelokaler.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. I de fleste enheder kan gæsterne nyde en delvis havudsigt fra en balkon eller terrasse. De fleste ferieboliger har havudsigt. Til unge rejsende kan børnesenge stilles til rådighed. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. Der er også et strygesæt og en buksepresse. En telefon, satellit-tv, en radio, et vækkeur og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. En hårtørrer, et makeup-spejl og badekåber er til rådighed på badeværelserne til daglig brug. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser kan bookes.

Gæsterne kan træne eller bare slappe af i de udendørs og indendørs pools. Børn kan plaske omkring i et særligt svømmeområde kun for dem. Liggestole og parasoller på solterrassen skaber et perfekt sted for gæsterne at slappe af og slappe af. Et udvalg af forfriskende drinks venter gæsterne i poolbaren. Resortet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder tennis, boccia, volleyball, basketball og bueskydning. Vandsportsentusiaster tilbydes vandaerobic. Sportsentusiaster tilbydes også en bred vifte af indendørs aktiviteter, herunder fitnesscenter, bordtennis, badminton, billard, yoga, aerobic og pilates. Der er et wellness-område med sauna, dampbad, akupunkturbehandlinger, anti-age-behandlinger og ayurveda-behandlinger og mod betaling en spa og en skønhedssalon. Fritidsfaciliteter omfatter en børneklub, levende musik og en danseklub.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en café, en bar og en lobbybar. Lækre specialiteter venter gæsterne i 2 røgfrie, klimatiserede restauranter. Catering muligheder inkluderer alt inklusive og alt inklusive special. En lækker og varieret buffet venter gæsterne til morgenmad, frokost og middag. Vegetariske retter og børnemåltider kan tilberedes efter anmodning. Derudover tilbydes særlige cateringmuligheder og snacks. Show cooking er en særlig attraktion. Resortet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider